Regulamentul de Înregistrare pe Constructorul de website WEBS.MD


Prin transmiterea înregistrării, în mod automat acceptaţi şi vă obligaţi să respectaţi Regulamentul de Înregistrare şi Declaraţia de protecţie a datelor.

Necunoaşterea regulamentului nu vă scuteşte de la respectare acestuia!

Furnizorul de servicii nu îşi asumă nici un fel de răspundere faţă de conţinutul datelor încărcate de către utilizator!

Nu ne asumăm nici un fel de răspundere faţă de conţinutul datelor încărcate. Nu puteţi încărca pe site conţinut care este în contradicţie cu legile în vigoare, cu drepturile de autor sau cu principiile moralei şi eticii!
În cazul încălcării grave a regulamentului, adresa site-ului va fi suspendată imediat!

WEBS.MD găzduieşte informaţii personale privitoare la utilizator, informaţii pe care nu are voie să le furnizeze terţelor persoane, exceptând autorităţilor de stat.

WEBS.MD în mod automat înmagazinează informaţii privitoare la utilizator, pe care are voie să le folosească în scop statistic. de ex: Cookie, adresă IP.

WEBS.MD are dreptul să folosească adresa de e-mail a utilizatorului pentru trimiterea mesajelor de reclamă.

Prezentul regulament poate fi modificat fără nici un fel de notificare. Cu privire la modificări vă puteţi informa pe prima pagină a WEBS.MD, sau prin e-mail.

Fabricat in Moldova
by Web's Studio

Е-mail:  [email protected]

Web's oferă companiilor mici posibilitatea de a câştiga pe internet sau de a deschide un site, fără costurile pentru site, domeniu şi hosting.Citiţi toate comentariile clienţilor noştri